آزمون ورود به حرفه مهندسی پنج شنبه و جمعه ۳۰ و ۳۱ شهریور ۱۳۹۱ همزمان با سراسر کشور در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) برگزار شد.

مهندس پور کریم ، مدیر مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی قزوین،  در حاشیه برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسی ، با بیان مطلب فوق افزود؛  امسال دومین سالی است که  در سراسر کشور و طی قرارداد منعقد شده  فی مابین وزارت راه و شهرسازی و سازمان سنجش  ، برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسی توسط سازمان سنجش انجام می گردد و تنها ثبت نام متقاضیان  در دو مرحله ثبت نام اولیه و تایید آن که جزو سخت ترین و حساس ترین مراحل بوده  توسط سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین انجام می گیرد که خوشبختانه این سازمان همکاری بسیاری خوبی در این زمینه داشته و جا دارد از تمامی همکاران ان مجموعه تشکر نمایم.

وی خاطر نشان کرد؛ در سالهای پیش و قبل از انعقاد قرارداد با سازمان سنجش نیز سازمان نظام مهندسی ساختمان نقشی در طراحی سوالها نداشته و سوالات توسط دفتر مقررات ملی ساختمان که یکی از ادارات کل راه و شهرسازی است طراحی و به صورت پلمب شده از طریق حراست اداره کل راه و شهرسازی از تهران تحویل و در روز آزمون با رعایت همه ظوابط و مقررات در محل اجرای آزمون با صورت جلسات مشخص بازگشایی و آزمون انجام می شده و سازمان نظام مهندسی ساختمان، مجری این آزمون بوده است .

 این مقام مسئول افزود؛ این دو دوره نیز سازمان سنجش مجری کامل آزمون بوده   و نمایندگانی نیز  از وزارت راه و شهرسازی به عنوان ناظر بر حسن اجرای آزمون و یک نماینده از اداره کل مقررات ملی در مرکز آزمون حضور داشتند.

وی تعداد کل شرکت کنندگان در آزمون را ۱۸۰۰ نفر برای رشته های مهندسی در هفت رشته و کانون کاردانها و معماران تجربی اعلام نمود و ادامه داد ؛ آزمون طی دو روز ۵ شنبه ۳۰ شهریور در نوبت صبح و جمعه  ۳۱  شهریور  در دو نوبت صبح و بعد از ظهر انجام شد.

 وی افزود : در این آزمون مهندسانی که سه سال از زمان فارغ التحصیلی آنان گذشته و کاردانانی که پنج سال از زمان دریافت مدرک تحصلیی آن گذشته در هفت رشته عمران ، معماری ، شهرسازی ، مکانیک ، ترافیک ، برق و نقشه برداری با هم رقابت می کنند، همچنین شرایط ثبت نام برای معماران تجربی هشت سال سابقه کار و حداقل سن ۲۶ سال بوده است.

مهندس پور کریم در خصوص سطح سوالات آزمون ، گفت؛ با توجه به نظر سنجی که از سوی داوطلبین انجام شده، اکثر ایشان اعلام رضایت نمودند و سطح سوالات طوری بود که اگر داوطلبین مطالعه کافی داشتند ، می توانستند به خوبی از عهده این آزمون برآیند .

وی در پایان اظهار امیدورای نمود؛ تمامی مهندسینی که در این دوره شرکت داشته اند ، بتوانند با موفقیت در آزمون به صورت رسمی و با اخذ پروانه اشتغال در کارهای عمرانی و ساخت و ساز حضور پیدا کنند.

گفتنی است این آزمون توسط سازمان سنجش و دانشگاه بین المللی امام خمینی برگزار شد و افرادی که در این آزمون ۵۰ درصد نمره حدنصاب را کسب کنند پس از ارائه سوابق حرفه ای و مدارک لازم پروانه اشتغال بکار کسب می نمایند.


گالری