آزمون ورود به حرفه مهندسان در استان با حضور ۴ هزار و ۳۰۲ نفربرگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان، مجابی رئیس سازمان بیان کرد: در اجرای آئین نامه اجرائی قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، آزمون ورود به حرفه برای متقاضیان اخذ پروانه اشتغال بکار مهندسی در رشتههای عمران، معماری، تاسیسات مکانیکی و برقی، نقشهبرداری، شهرسازی و ترافیک همزمان با سراسر کشور طی۳ روز، ۱۳ لغایت ۱۵ مردادماه برگزار می گردد.
وی درخصوص تعداد شرکت کنندگان در این آزمون اظهار داشت: از مجموع ۴ هزار و ۳۰۲ نفر داوطلب، ۱۱۴۷ نفر شرکت کننده خانم و ۳۱۵۵ نفر شرکت کننده آقا بودند..
وی تاکید کرد: برای حفظ پروتکل های بهداشتی تعداد حوزه های امتحانی را افزایش دادیم و آزمون در چهار حوزه در شهر قزوین شامل دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه فنی شهید بابایی، دانشگاه دهخدا و دانشکده فنی خواهران بقیه الله با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
مجابی ادامه داد: آزمون کارشناسی ماده ۲۷ نیز با حضور ۵۴ نفر از اعضا و کارشناسان واجد شرایط و خبره سازمان به منظور ورود به عرصه حرفه ای ماده ۲۷ قانون نظام مهندسی ساختمان و همزمان با سراسر کشور توسط سازمان سنجش و وزارت راه و شهرسازی انجامشد و قبول شدگان این آزمون میتوانند با دریافت پروانه کارشناسی حرفه ای با توجه به صلاحیت های موجود به امر کارشناسی با توجه به درخواست مراجع گوناگون بپردازند.
وی افزود: امسال برای اولین بار آزمون کارشناسی ماده ۲۷ همزمان با آزمون ورود به حرفه برگزار میشود و مهندسانی که دارای هر سه صلاحیت طراحی، نظارت و اجرا در پایه یک مهندسی هستند، امکان شرکت در آزمون فوق را دارند.
معاون عمرانی استاندار قزوین با حضور در محل برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسان، از نحوه برگزاری این آزمون بازدید
و تاکید کرد: نظم و انضباط در برقرای آزمون نسبت به دهه های گذشته پیشرفت چشمگیری داشته و منسجم تر شده است.
فرخ زاد با اشاره به جمعیت آماری مهندسان قزوین خاطر نشان کرد:علاوه براین با توجه به آمار۱۱ هزار نفری مهندسان در قزوین و افزایش تعداد شرکت کنندگان نیاز است تا برنامهریزی و بازنگری مجدد در قانون نظام مهندسی و آیین نامه ها صورت گیرد و زمینه های جدید برای استفاده از این ظرفیت های فنی ومهندسی در راستای ارتقای کیفیت ساخت و سازها و عمر ساختمان ها فراهم شود تا سرمایه اصلی مردم که ساختمان است حفظ شود.
عباسپور نماینده مردم بوئین زهرا در مجلس شورای اسلامی نیز در حاشیه بازدید از برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسان تاکید کرد:اصل سازمان نظام مهندسی فعل انفعالات در حوزه ساختمان را قاعده مند می کند و با توجه به اینکه ما جزو کشورهای حادثه خیز هستیم
برای حفظ جان و سلامت و امنیت مردم ضرورت دارد که ساخت و سازها در حوزه اجرا و در حوزه نظارت کاملاً علمی کارشناسی شده و با محاسبات دقیق انجام شود.
هم در سطح کشور و هم در سطح استان قزوین نظام مهندسی در دوره های مختلف اقدامت شایسته ای داشته است و به دلیل اینکه نظام مهندسی در حوزه ساختمان کارآمد بوده، الگوی حوزه های دیگر از جمله دامپزشکی و کشاورزی نیز قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: پس از تشکیل سازمان نظام مهندسی ساخت و سازها بالاخص دقیق تر و با معیارها و مولفه های مهندسی با مقاومت مناسب انجام می گیرد و اگر نظام مهندسی نباشد امیدی به عدم انجام تخلف در حوزه ساخت و ساز نیست.
عبدالرزاقی، رئیس اداره نظام مهندسی و مقررات ملی ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین هم در حاشیه بازدید از آزمون ورود به حرفه مهندسی عنوان کرد: برخلاف روال سابق که این آزمون طی دو روز برگزار می شد امسال با توجه به لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی و به دلیل رعایت فاصله گذاری های اجتماعی، در سه روز و روزی یک نوبت آزمون برگزار میشود.
عبدالرزاقی تصریح کرد: با توجه به شرایط کرونا، سعی کردیم با رعایت تمامی پروتکلها و کسب مجوزات قانونی از نهادهای مربوطه این آزمون را برگزار کنیم و شرایط سختی را در برگزرای آن داشتیم.