فاز دوم نرم افزار جامع سازمان با موضوع ثبت پروژه و مدیریت دفاتر طراحی

پیرو اطلاع رسانی های انجام شده پیرامون حرکت پرشتاب سازمان در بسترسازی ارائه خدمات نرم افزاری، به اطلاع اعضاء محترم سازمان می رساند فاز دوم نرم افزار جامع سازمان با موضوع ثبت پروژه و مدیریت دفاتر طراحی از روز یکشنبه ۱۱ شهریور ماه در نشانی https://apps.qeng.ir/dashboard مورد استفاده اعضای محترم سازمان و سایر کاربران قرار خواهد گرفت.

به گزارش امیر حاجی محمدی، معاون هماهنگی امور اجرائی و حقوقی سازمان این سامانه علاوه بر اتصال شبکه ای با تمام فرایندهای الکترونیکی سازمان، مزیت هایی نیز نسبت به سامانه قبلی دارد که از جمله آنها میتوان به موارد ذیل اشاره نمود.
• تمامی پرتال های سازمان در حال تجمیع بوده و کلیه دسترسی ها اعم از دفاتر طراحی، اعضای حقیقی و حقوقی، پیمانکاران، آزمایشگاه ها، سازندگان و مالکین از یک مسیر واحد به نشانی https://apps.qeng.ir/dashboard می باشد.
• هر فرد با ورود به پرتال شخصی خود براساس سطح دسترسی و نقش هایی که در سازمان و پروژه دارد، می تواند بخش ها و پرتال ها را مشاهده نماید.
• برای اعضای دفاتر طراحی و همچنین کارکنان دفتر، دسترسی های مختلفی تعریف گردیده است که با توجه به سطح دسترسی فرد، بخش های مختلف فعال می گردد.
• تمام افراد دخیل در پروژه اعم از مالک، طراح، ناظر و … در این سامانه احراز هویت شده اند و اطلاعات هویتی آنها توسط سازمان ثبت احوال تایید گردیده است
• برای تمام پروژه ها موقعیت مکانی (لوکیشن) ثبت می گردد تا دسترسی به آن برای افراد دخیل در پروژه به سادگی قابل انجام باشد.
نحوه کار سامانه دفاتر طراحی با حضور تعدادی از اعضای محترم سازمان، بطور آزمایشی مورد استفاده قرار گرفت و نواقص و ایرادات احتمالی آن رفع گردید. همچنین پیش از این فاز اول سامانه، با موضوع احراز هویت و پذیره نویسی ارجاع کار مورد استفاده اعضای محترم سازمان قرار گرفت که احراز هویت و ثبت نام در سامانه های سازمان از طریق سامانه هدا (سامانه هویت دیجیتال ایرانیان) مربوط به سازمان ثبت احوال می باشد و به صورت برخط (آنلاین)، اطلاعات کارت ملی هوشمند افراد، وضعیت حیات فرد، وضعیت مالکیت سیم کارت (انطباق شماره تلفن و کد ملی شخص) را دریافت نموده و کاربر را ثبت و اجازه دسترسی می دهد. همچنین جهت احراز هویت افراد برای اولین بار در کشور، از سیستم های هوش مصنوعی و پردازش تصویر استفاده گردیده است که تصویر زنده افراد دریافت می شود و تصویر با اطلاعات موجود در سامانه های سازمان بررسی و تطبیق داده می شود که به شکل هوشمند و بر خط این موضوع انجام می گردد. در خصوص احراز حضور فرد در داخل استان نیز با استفاده از موقعیت حضور فرد (لوکیشن) در زمان احراز هویت و اتصال به سامانه های موقعیت یابی، فرد به شکل هوشمند و بر خط موقعیت سنجی می گردد.