سمینار “نقش خانواده در سلامت جامعه” با سخنرانی خانم دکتر الهی قمشه ای
سمینار نقش خانواده در سلامت جامعه مورخ ۹۲/۱/۲۶ به همت سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مهندس علی فرخزاد، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان در همایش “نقش خانواده در سلامت جامعه” اظهار داشت: سازمان نظام مهندسی ساختمان، سیاستهای کلانی را دنبال میکند که از جمله آنها میتوان به مشارکت در فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد، چرا که در این صورت میتواند در جامعه اثرگذاری شایستهای داشته باشد.
مهندس فرخزاد خاطرنشان کرد: سازمان نظام مهندسی ساختمان در تلاش است با مشارکت در حوزههای مختلف و اعمال نگاه تخصصی در سطح استان تحول ایجاد نماید تا همانگونه که در سطح کشور درخششهای زیادی داشته، در سطح استان نیز بسیار موثر واقع شود.
وی در ادامه کیفیت در ساختمان را نتیجه فرایندی برشمرد و تصریح کرد: در این فرایند مهندسان ناظر و ساختمان یک بخش هستند و بخش مهم دیگر آن به فرهنگ کارفرما و مردم بستگی دارد که باید به آن توجه ویژهای شود.
فرخزاد در خاتمه با اشاره به برگزاری سلسله نشستهای فرهنگی و اجتماعی در سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تصریح کرد: سازمان علاوه بر توجه به مباحث فنی و تخصصی در حوزههای دیگر از جمله تکریم خانواده و اخلاق حرفهای نیز گام نهاد، چرا که معتقدیم هر چه در این حوزهها سرمایهگذاری بیشتری صورت گیرد، موفقیت در حوزههای فنی افزایش مییابد.
از موفقیتهای نظام مهندسی ساختمان قزوین بسیار خرسند شدم
در ادامه این همایش دکتر مهدیه الهی قمشهای از محققان و پژوهشگران برجسته کشور طی سخنانی اظهار داشت: از اینکه سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین به عنوان نمونه در سطح کشور انتخاب شده بسیار خرسند شدم.
وی تصریح کرد: این موفقیت بیانگر وجود اتحاد و یگانگی و فضای دانش و محبت در این سازمان است.
این محقق و پژوهشگر برجسته کشور که با موضوع نقش خانواده در سلامت جامعه سخن میگفت، حضور زن را تجلی بخش خانه برشمرد و تصریح کرد: زن باید سعی کند فضای خانه را پر از شادی و آرامش نماید چرا که در این صورت زندگی لذتبخش خواهد شد.
قمشهای رمز شادابی، سلامت و آرامش انسانها را در بینیازی و قناعت برشمرد و افزود: چنانچه به این امور توجه بسزایی شود به طور حتم میتوان در زندگی سربلند شد.
وی زن و مرد را مکمل یکدیگر دانست و گفت: برای شاد بودن نیاز به ثروت و سرمایه نداریم، بلکه با فداکاری و از خودگذشتگی و بویژه عشق ورزیدن به یکدیگر میتوان به کمال دست یافت.
این پژوهشگر ریشه اصلی بخش قابل توجهی از مشکلات موجود در کشور را از خانوادههای طلاقگرفته و تنشدار دانست و تصریح کرد: چنانچه مشکلات موجود در درون خانوادهها را کاهش دهیم به طور حتم بیش از نیمی از مشکلات موجود در جامعه مرتفع خواهد شد.
دکتر قمشهای نقش زنان مهندس را در کنار آقایان بسیار موثر عنوان و تصریح کرد: میان زن و مرد تفاوتی وجود ندارد و حضور زنان مهندس در فعالیتهای عمرانی و همدوش با آقایان به جامعه مهندسی لطافت میبخشد و منجر به تلطیف این جامعه میشود.
وی در خاتمه گفت: چنانچه فعالیت زنان مهندس با تقوی و ایمان همراه باشد به طور حتم در این حوزه دستاوردهای شایستهای خواهیم داشت چرا که فرقی میان زن و مرد نیست و وجود زن به فضای جامعه لطافت میبخشد؛ اگر با ایمان و تقوای درستی همراه باشد.
بانوان مهندس و متخصص برای انتخابات شوراها حضور شایستهای دارند
در خاتمه سمیرا قانعی، رئیس کمیسیون بانوان استان قزوین نیز طی سخنانی اظهار داشت: در عرصههای سیاسی و اجتماعی زنان موفق بسیاری داریم.
وی با اشاره به برگزاری چهارمین انتخابات شوراهای شهر و روستا تصریح کرد: در سطح شهر بانوان متخصص بسیاری خود را برای حضور در این عرصه آماده نمودهاند که باید توجه شود از آنها نیز در مدیریت شهری به خوبی استفاده نماییم.