در راستای تعاملات سازمان با مراکز فرهنگی،آموزشی جلسه مشترکی با رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان قزوین، معاونین و دیگر مدیران این دانشگاه در تاریخ ٩٧/١١/١۵برگزار شد.
در این جلسه رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین با اشاره به فعالیتهای سازمان عنوان کرد: نظام مهندسی ساختمان در ۳بخش طراحی، اجرا و نظارت فعالیت دارد که در کنار این بخشها به مباحث آموزشی بسیار تاکید دارد که در این راستا مهندسین جهت تمدید و ارتقا پروانه اشتغال ملزم به طی دورههای اموزشی میباشند.
وی اظهار داشت: آشنایی مهندسان با علم روز صنعت ساختمان از رسالتهای سازمان میباشد و با توجه به اینکه دانشگاه فنی و حرفهای یک مرکز کاملا مهارت محور میباشد، با استفاده از ظرفیتهای موجود در دو مجموعه میتوان در ایجاد فضا برای دورههای آموزشی کاربردی و کارگاهی قدم برداشت. همچنین میتوان در بحث آموزش کارگران ماهر ساختمانی نیز همکاری خوبی داشت.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای شهید بابایی نیز با اشاره به امکانات و فضاهای آموزشی و کارگاهی دانشگاه تصریح کرد: دانشگاه فنی و حرفهای امکانات و کارگاههای مجهزی جهت برگزاری همایشها، سمینارها، دورههای آموزشی و آزمونها دارد.
مهندس حسنلو اذعان داشت: با خرد و مدیریت جمعی و استفاده از تجربه و دانش مجموعه نظام مهندسی ساختمان و همچنین استفاده از امکانات و فضای دانشگاه میتوان در جهت خدمترسانی به افراد جامعه قدم برداشت.
مهندس بهرام از اعضای هیات مدیره سازمان با بیان اهمیت همکاری نهادهای آموزشی و اجرایی گفت: با توجه به اهمیت نتایج آزمایشگاههای ساختمانی و لزوم آموزش نمونهگیران آزمایشگاههای جوش، بتن و برق میتوان تفاهمنامهای در این موضوع داشت. همچنین در بحث آموزش عملی مجریان گاز خانگی و صنعتی ،معماران تجربی و سرپرستان کارگاه میتوانیم همکاری و تعامل خوبی داشته باشیم.
مهندس بهرام افزود: لازم است به سمت موضوعات نوین و استارتاپ و صنعتیسازی حرکت کنیم و از سیستم ساختوساز سنتی ساختمان با توجه به زمانبر و دشوار بودن اجرای آن خارج شویم.
مهندس بخشی دیگر عضو هیات مدیره سازمان عنوان کرد: حضور تکنسینهای متخصص میتواند در ارتقا کیفیت ساختمان موثر باشد که در این راستا دانشگاه فنی و حرفهای نقش موثری در پرورش این تکنسینها دارد.
مهندس بخشی تصریح کرد: با شناختی که از دانشگاه فنی و حرفهای در استان وجود دارد لازم است که این دانشگاه در جهت پویایی هرچه بیشتر اقدام نماید که با استفاده از پتانسیل و ضریب نفوذ مجموعه نظام مهندسی در دستگاههای اجرایی این امر میسر خواهد شد.