معاون امور عمرانی استاندار گفت: پروژه‌های عمرانی توسط دستگاههای متخصص اجرا شود و بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه واستفاده از کارگران ماهر نیز در ساخت این پروژه ها ضروری است…

به گزارش اداره روابط عمومی و امور بین الملل استانداری،

“منوچهرحبیبی” در جلسه شورای فنی استان طی سخنانی ، از دریافت نشان عالی مقررات ملی ساختمان و کسب مقام نخست کشوری توسط سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خبر داد و بر ، به اهمیت کنترل کیفیت و اجرای درست و مطابق ضوابط و مقررات پروژه‌ها، حذف دستگاههای غیرتخصصی در این خصوص نیز تاکید کرد.
وی افزود:،‌تشکیل جلسات شورای فنی در شهرستانها با پیگیری مسائل خاص شهرستان، تدوین گزارشات بازدیدهای نظارتی به صورت جامع‌تر (دستگاهی و طبقه‌بندی نواقص)، افزایش تعداد بازرسین اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان جهت انجام بازدیدهای ادواری و کنترل تولیدات از موارد مهمی است که بایستی توسط اعضای شورا مورد توجه قرار گیرد.
 ایشان در ادامه پیگیری موضوع استاندارد ایمنی و نصب آسانسور توسط کمیته‌ای متشکل از نمایندگان دفتر فنی استانداری، اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی و سازمان نظام مهندسی ساختمان، تهیه گزارشی از وضعیت آزمایشگاههای خصوصی و ارائه در جلسه بعدی شورای فنی را خواستار شد.
در ادامه این جلسه ؛ گزارشاتی در خصوص اشکالات و نواقص موجود در مونتاژ و اجرای اسکلت‌های پیچ و مهره‌ای مواردی شامل: اشکالات موجود در حمل، بارگیری و مونتاژ این سازه‌ها، نداشتن دفتر فنی و نقشه‌های شاپ، لزوم آموزش نیروی انسانی در بخش مونتاژ، لزوم اخذ پروانه تاسیس و بهره‌برداری و انجام بازدیدهای دوره‌ای جهت کنترل جوش‌ها و پیچ‌ها و … توسط  سرپرست، کارشناس دفتر فنی و مسئول کمیته نظارت، با نمایش تصاویر مربوطه ارائه گردید.
در ادامه نیزگزارشی از  بازدیدهای کمیته نظارت شورای فنی از پروژه‌های عمرانی استان ارائه شد.
در پایان این جلسه مقرر گردید؛ کلیه واحدهای تولید کننده بتن آماده طی مهلت مقرر شده توسط اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان نسبت به اخذ پروانه استاندارد اقدام نموده و در صورت عدم اخذ، نسبت به تعطیلی و توقف تولید اقدام و نتایج آن توسط اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی به شورای فنی اعلام گردد.
همچنین مقررشد؛ در خصوص استاندارد ایمنی و نصب آسانسور و ضرورت کنترل ادواری در طول دوران بهره‌برداری، موضوع توسط کمیته‌ای متشکل از نمایندگان دفتر فنی استانداری، اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی و سازمان نظام مهندسی ساختمان بررسی و راهکار لازم اتخاذ و به شورای فنی ارائه گردد.
     در خصوص سازندگان اسکلت‌های پیچ و مهر‌ه‌ای نیز مقرر گردید ، مواردی شامل: لزوم اخذ پروانه تاسیس و بهره‌برداری، داشتن دفتر فنی مناسب، بکارگیری افراد ماهر و متخصص دارای کارت مهارت جهت ساخت و مونتاژ این سازه‌ها و گذرندان دوره‌های آموزشی اجباری برای عوامل، توسط کمیته کنترل مصالح ساختمانی بررسی و نتیجه به شورای فنی ارائه گردد.
همچنین مقرر گردید؛ با توجه به نواقص موجود در اجرای فعلی دیوارهای آجری و عدم پیوستگی‌های ایجاد شده، موضوع ممنوعیت اجرای این دیوارها و جایگزینی آن با استفاده از روشها و سیستم‌های نوین مانند:تری دی‌پانلها و … در ساختمان های مهم و ویژه توسط کمیته نظارت بررسی و به شورای فنی ارائه گردد.