به گزارش روابط عمومی، در راستای حمایت از استعدادهای ذهنی اعضاء و فرزندان ایشان و شکوفایی تفکر خلاقانه و پیرو تفاهم نامه سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین با مجتمع آموزشی لگو (نمایندگی استان قزوین)،  همایش آشنایی با این مجتمع و نحوه شکوفا نمودن خلاقیت در دانش آموزان در تاریخ ۲۴ آبان ماه در سالن اجتماعات حمداله مستوفی سازمان برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم محمد صادق روزبه مدیرعامل محترم مجتمع لگوی آموزشی استان قزوین در خصوص فعالیت این شرکت عنوان کرد: شرکت لگو از ۳۰ سال گذشته در حوزه تولید محصولات آموزشی و کمک آموزشی شروع به فعالیت نمود. این شرکت سبک نوینی را در عرصه شکوفایی استعداد دانش آموزان با  شعار این شرکت ” آموزش همگام با ساخت” ابداع نمود.

وی در خصوص گسترش این نوع از آموزش در سطح کشور افزود: با توجه به اینکه آموزش و پرورش هر کشور یکی از مهم ترین عوامل پیشرفت آن کشور محسوب می شود در اکثر کشورهای درحال توسعه و یا توسعه یافته این نحوه آموزش جزئی از سیستم آموزشی آنها می باشد. در حالت کلی سیستم های آموزشی با روش های خاص و مدرن می تواند به صورت مستقیم  تاثیر مثبت و بسزایی در توسعه یک کشور داشته باشد.

روزبه در درباره فعالیت این شرکت در سطح استان قزوین گفت: شرکت لگو در سطح استان قزوین حدود ۶ سال است که مشغول به فعالیت می باشد که در این مدت به توفیقات زیادی هم دست پیدا کرده است که از جمله آن می توان به شرکت در مسابقات جهانی و کسب رتبه های حائز اهمیت اشاره کرد، که در هر ترم در سطح استان تعداد زیادی از دانش آموزان تحت آموزش سیستم لگو قرار می گیرند.

مدیرعامل محترم مجتمع لگوی آموزشی استان قزوین در پایان سخنان خود اظهار داشت: wroمعتبرترین نهاد برگزار کننده در حوزه رباتیک در سطح دانش آموزان در کل دنیا می باشد که نمایندگی لگو استان قزوین  از سال ۱۳۹۰ به صورت جدی وارد مسابقات wro شد و با کسب اکثر رتبه های حائز اهمیت توانست جواز حضور در مسابقات جهانی را پیدا کند.که در آینده نزدیک در مسابقات جهانی هند حضور خواهیم داشت که امیدواریم از حمایت دولت جهت گسترش این سیستم آموزشی در سطح استان بهره مند شویم.

در ادامه مراسم آقای صالح پورتاک دوست قائم مقام لگوی آموزشی ایران عنوان کرد: این همایش با هدف اشتراک گذاری روش های آموزش به دانش آموزیان در سطح جهانی و مناسب سازی آموزش به دانش آموزان ایرانی برگزار شده است، دانش آموزان ما از ابتدای ورود به مدرسه تا پایان تحصیلات خود حدود ۱۶ هزار ساعت در مدرسه حضور دارند و در انواع کلاسها و آموزش های لازم حضور پیدا خواهند کرد، ولی متاسفانه بازخورد لازم آن نمایان نیست. موضوعی که خیلی اهمیت دارد همین روش های آموزشی است که ما از چه روشی در سیستم آموزش خود استفاده نمائیم تا اثر این آموزش برای همیشه در ذهن دانش آموز باقی بماند.

قائم مقام لگوی آموزشی کشور در خصوص شروع فعالیت شرکت لگو در کشور افزود: کشور ایران و مالزی در یک سال بحث سیستم آموزشی لگو را شروع نمودند که ایران در سطح کشور حدود ۵۰ هزار نفر دانش آموز تحت این سیستم آموزشی می باشند در صورتی که در کشور مالزی حدود ۹ میلیون دانش آموز به این روش آموزش داده می شوند. که از مزایای حمایت بخش دولتی از این سیستم، پیشرفت سریع و گسترش آن می باشد.

وی در ادامه با تشریح نحوه چگونگی خلاق نمودن دانش آموزان سخنان خود را به پایان برد.


گالری