به گزارش روابط عمومی سازمان ، سمینار بررسی نقش بانوان مهدوی در خانواده برگزار شد.
در سمینار بررسی نقش بانوان مهدوی که با همکاری معاونت خانواده و بانوان فرمانداری قزوین و کمیسیون بانوان سازمان نظام مهندسی ساختمان برگزار شد، جلوخانی ریاست، در سخنانی ضمن تبریک عید بزرگ نیمه شعبان گفت:
فلسفه انتظار منجی در اسلام به معنی اعتقاد به وجود یک راه رو به رشد و تلاش برای زندگی بهتر و آگاهانه تر است به نحوی که بتوان هر روز معنویت و اخلاق اسلامی را در جامعه بیشتر بسط داد و ما به عنوان یک منتظر واقعی باید هر روز برای تحقق این تفکر تلاش کنیم.
در بحث خانواده هم این فلسفه جاری و ساری است، به عنوان مثال دختر حضرت امام خمینی نقل می کند که ایشان حتی برای تذکر اشتباهات رفتاری فرزندان هم به رشد و ارتقاء تفکر آنان بها می دادند و برای اصلاح اخلاق تأکید بر نقش خوداصلاحی در رفتار را داشتند.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین در ادامه ابراز داشت : سازمان نظام مهندسی ساختمان نزدیک به ۱۸۰۰ نفر عضو خانم دارد و ما بررسی کردیم و دیدیم برای آنکه بتوانیم به رسالت اجتماعی خود در زمینه بهبود روابط خانواده ها عمل کنیم باید از طریق مادران این کار را به سرانجام برسانیم. جلوخانی در ادامه افزود : همکاران سازمان در گروههای تخصصی برنامه ریزی وسیعی برای بانوان و خانواده ها انجام داده اند که در سال جاری شاهد به ثمر نشستن این تلاشها خواهیم بود.
ایشان با تأکید بر نقش موثر زنان در اجتماع و ضرورت ایجاد تحول بر نگرش حضور زنان در جایگاههای مهم اجتماعی گفت : از طریق تشکیل مجمع بانوان متخصص در شهر قزوین قصد داریم تا همه بانوان فعال در سطح اجتماع و صاحب رشته های تخصصی را به دور هم جمع کرده و با افزایش هم فکری و هم افزایی این بانوان گرامی به پیشرفت بیشتر جامعه و کمک به مسئولین اجرایی استان در جهت اخذ تصمیمات درست تر در زمینه های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کمک کنیم.
جلوخانی در پایان سخنان خود از کلیه بانوان حاضر در جلسه درخواست کرد که تمامی پیشنهادات سازنده خود را به کمیسیون بانوان سازمان نظام مهنسی ساختمان استان قزوین ارسال کنند.
در ادامه این مراسم خانم دکتر زهرا علویان کارشناس امور خانواده به ایراد سخن پرداخت و گفت: امروز همه تصمیم گیران کشور به نقش خاص و ویژه بانوان در جامعه آگاه شده اند و با توجه به اینکه سالروز بزرگداشت مقام معلم هم نزدیک ست باید بگویم که اولین معلم همه ما مادران بوده اند و همانطور که پیامبر هم وحی را دریافت می کند و هم ابلاغ می کند هر معلمی باید این گونه عمل کند که و وظیفه پیامبری که بر عهده اوست را به درستی ایفا کند.حتی در جوامع غیر اسلامی هم شاهد این هستیم که به نقش تعلیم دهنده ها و مخصوصا مادران اهمیت خاصی داده می شود. منتظر واقعی هیچ وقت مأیوس نمی شود و انسان هر چه انتظارش بیشتر باشد عشقش بیشتر می شود.
در ادامه این مراسم موسقی زنده توسط گروه موسیقی سنتی پایکوبان اجرا شد که به شدت مورد توجه حاضران قرار گرفت.
در پایان این برنامه از بانوان فعال در حوزه آموزشهای مهدویت برای خانواده ها تقدیر به عمل آمد.