در جلسه رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین با رئیس و کارشناسان مسئول مرکز بهداشت شهید بلندیان قزوین که به منظور تعامل و همکاری بیشتر در حوزه سلامت اعضای سازمان برگزار شد، کلهر با اشاره به جمعیت بالای این سازمان اظهار کرد: سازمان نظام مهندسی ساختمان قزوین با داشتن ۱۱هزار عضو کارشناس و متخصص دارای پتانسیل خوبی است و این اعضا به عنوان بازوی توانمند همواره مورد توجه نهادهای حاکمیتی بوده است و همین نگاه مسئولیت هیات مدیره را سنگینتر میکند تا توجه ویژه ای نسبت به سلامت اعضا و خانواده ایشان داشته باشد.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان ادامه داد: لذا امید است با تعامل مشترک مرکز بهداشت امکان یکسری اقدامات پیشگیرانه مثل تستهای غربالگری، برگزاری دوره های آموزشی و … برای اعضا و خانواده ایشان و کارکنان در راستای حفظ و ارتقای سلامت آنان داشته باشیم.
او کارگران ساختمانی را از بدنه سازمان دانست و افزود: لازم است در کارگاههای ساختمانی به حوزه سلامت و ایمنی کارگران نیز توجه ویژه داشته باشیم.
کلهر همراهی شهرداری با سازمان را بسیار مهم برشمرد و گفت: شهرداری، رکن اصلی در اجرای مناسب سازی شهری برای معلولین، جانبازان و سالمندان بوده و بدون شک سازمان نیز به عنوان همراه و مشاور شهرداری در این امور، رسالت خطیری بر عهده دارد.
رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان قزوین در ادامه با اشاره به گستره بالای خدمات شبکه بهداشت تصریح کرد: تنوع خدمات در شبکه بهداشت از بدو تولد تا سالمندی بسیار زیاد است، ولی متاسفانه اطلاع رسانی لازم در این خصوص صورت نپذیرفته است و مردم آشنایی کافی با این خدمات ندارند.
مهرعلیان اظهار کرد: تجربه کرونا اهمیت سازماندهی و حضور سفیران و داوطلبان سلامت در همه مجموعه ها را بیش از پیش روشن ساخت و نشان داد بسیاری از مردم نسبت به لزوم تشکیل پرونده سلامت بی اطلاع بوده اند و باید نسبت به این امور با برگزاری دوره های آموزشی و اطلاع رسانی های مناسب، فرهنگ سازی صورت گرفته تا سطح سواد سلامت جامعه ارتقا یابد.
وی با اشاره به آمار مصدومین ناشی از عدم رعایت مسایل ایمنی در ساختمانها گفت: عدم رعایت مسایل ایمنی و ایجاد حفاظ در بالکن ها و پنجره ها از موارد مهمی است که سلامت جامعه و بالاخص کودکان را تهدید میکند. لذا مهندسین باید نسبت به ایمن سازی ساختمانها توجه ویژه داشته باشند. 
سلیمانی، کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت بلندیان نیز در این جلسه مطرح کرد: در طراحی واحدهای تجاری مستقر در طبقه تحتانی واحدهای مسکونی باید تهویه مناسب در نظر گرفته شود. همچنین کاربری واحدهای تجاری از ابتدا مشخص باشد و طبق کاربری ها، طراحی انجام شود. 
وی بیان کرد: در مناطقی که فاضلاب شهری اکو وجود ندارد، باید تکلیف فاضلاب مشخص شود و فاضلاب جذبی در نظر گرفته شود.
همچنین در مبلمان شهری باید همه افراد را در نظر داشته باشیم مبلمان شهری ما مناسب همه گروههای سنی و افراد خاص نیست


گالری