نصرتی، شهردار قزوین:
باید از تمام فرصت‌ها و ظرفیت‌ها برای رفع نیاز شهر به سرویس‌های بهداشتی استفاده کرد چراکه ارزش احداث و توسعه سرویس‌های بهداشتی از دیگر پروژه‌های شهری بیشتر است.

شهردار قزوین گفت: باید از تمام فرصت‌ها و ظرفیت‌ها برای رفع نیاز شهر به سرویس‌های بهداشتی استفاده کرد چراکه ارزش احداث و توسعه سرویس‌های بهداشتی از دیگر پروژه‌های شهری بیشتر است.
به گزارش اداره روابط عمومی شهرداری قزوین؛ مسعود نصرتی در دومین نشست تخصصی سرویس‌های بهداشتی شهری که صبح امروز با حضور اساتید، کارشناسان و صاحبنظران این حوزه در مرکز همایش‌های دانشگاه شهیدبهشتی تهران که به همت مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهرداری تهران و مشارکت شهرداری قزوین برگزار شد، با اشاره به ضرورت و تاریخچه ایجاد سرویس‌های بهداشتی در کشورهای انگلستان، استرالیا و آمریکا افزود: در حال حاضر با توجه به اهمیت این موضوع برای سرویس بهداشتی در برخی کشورهای صنعتی و پیشرفته مقاطع تحصیلی در سطح ارشد و دکتری ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه در کشور ایران متولی احداث سرویس‌های بهداشتی در شهرها، شهرداری‌ها می‌باشند، بیان کرد: در گذشته احداث سرویس‌های بهداشتی برای شهرداری‌ها یک ارزش محسوب نمی‌شد و در این شرایط شهرداری قزوین در سال گذشته با همکاری مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهرداری تهران، سازمان اوقاف و میراث فرهنگی قزوین و با برگزاری اولین همایش تخصصی سرویس های بهداشتی شهری، تابوشکنی کرد.
نصرتی با اشاره به مشکلات ناشی از واکنش برخی رسانه‌ها، سایت‌ها و گروهای ذی نفوذ برای عدم برگزاری این همایش در سال گذشته در قزوین گفت: شهرداری قزوین در سال گذشته با جدیت این همایش را دنبال و برگزار کرد چراکه به این نتیجه رسیده بود که این موضوع برای توسعه شهری بسیار مهم است.
شهردار قزوین با بیان اینکه هم اکنون دبیرخانه دائمی سرویس بهداشتی در قزوین فعال است، افزود: این دبیرخانه آخرین تجربیات سایر شهرها را به طور دائم رصد می‌کند و در اختیار رسانه‌ها و مجموعه شهری قرار می‌دهد.
این مقام مسوول با تصریح اینکه بعد از  برگزاری این همایش در سال گذشته ۱۶۸چشمه سرویس بهداشتی در شهر قزوین احداث گردید، بیان کرد: هم اکنون در شهر قزوین به جزء در بوستان‌ها ۶۹۸ چشمه سرویس بهداشتی در شهر قزوین برای یک جمعیت ۴۰۰هزار نفری وجود دارد که بر این اساس برای هر ۵۶۰ شهروند قزوینی یک چشمه سرویس بهداشتی وجود دارد.
وی در ادامه با ارائه پیشنهاد در این همایش گفت: شهرداری‌ها می‌توانند با همکاری مسوولین مربوطه، از سرویس‌های بهداشتی مساجد و امام‌زاده‌ها که یک فرصت بالقوه است برای افزایش خدمت رسانی به مردم استفاده کنند که شهرداری قزوین در این زمینه وارد شده است و با عقد قرارداد با بخش خصوصی، اقدام به نوسازی سرویس های بهداشتی برخی مساجد و امام زاده‌ها کرده است تا بتواند تا ۱۰شب به شهروندان ارائه خدمات بدهد.
نصرتی همچنین با اشاره به دستاورد برگزاری همایش سال گذشته در قزوین بیان کرد: شهرداری قزوین با برگزاری همایش سال گذشته و با همکاری اوقاف در راستای فرهنگ سازی وقف در زمینه سرویس بهداشتی اقدام کرده است که حاصل آن احداث یک سرویس بهداشتی توسط یک فرد خیر بود که این اقدام می‌تواند توسط سایر شهرداری ها انجام شود.
شهردار قزوین تاکید کرد: شهرداری‌ها برای حفظ و نگهداری سرویس های بهداشتی خودشان به صورت امانی وارد نشوند بلکه باید از توان بخش خصوصی در این زمینه استفاده کنند.
وی همچنین یادآور شد: شهرداری قزوین در طراحی احداث سرویس‌های بهداشتی توجه ویژه ای در خصوص مناسب سازی برای ورود معلولین کرده است.