یکی از بهترین راههای افزایش نظارت کیفی و کمی بر پروژه های حفاری استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های فنی سازمان نظام مهندسی است .

به گزارش روابط عمومی، به نقل از سایت شهرداری قزوین، محمد وفائی راد، سرپرست هماهنگی امور اجرائی شهر قزوین با اشاره به آغاز حفاری ها توسط دستگاههای خدمات رسان در سال جدید اظهار داشت انجام عملیات حفاری در راستای احداث یا اصلاح تاسیسات زیرزمینی و در راستای افزایش خدمات رسانی بیشتر به شهروندان توسط ارگانهایی چون شرکت آب و فاضلاب و مخابرات, اداره گاز  و امور برق صورت می پذیرد .

وی با ذکر این موضوع که معضلات زیادی در امر حفاری های معابر بوقوع می پیوندد به موضوعاتی از قبیل عدم ایمن سازی پروژه های حفاری , عدم اجرای عملیات در محدوده زمانی معین, عدم جمع آوری به موقع خاکهای و نخاله های بجا مانده از حفاری ها , عدم زیرسازی اصولی و فنی مسیرهای حفاری و عدم ترمیم به موقع حفاری ها و متعاقب آن نشست های بعدی آسفالت اشاره نموده و اظهار داشت جهت جلوگیری از دوباره کاری و صرف هزینه های اضافی , دستگاههای خدمات رسان می بایست در راستای تقویت کارشناسان و ناظران فنی خود اقدامات لازم را معمول دارند .

وفائی راد یکی از بهترین راههای افزایش نظارت کیفی و کمی بر پروژه های حفاری را استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های فنی سازمان نظام مهندسی ساختمان قزوین اعلام نموده و با اشاره به این موضوع که شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تعلل در انجام پروژه های حفاری و ترمیم و نشست های آسفالت , شهرداری را مقصر می شمارند از دستگاههای خدمات رسان خواست تا در راستای افزایش رضایت عمومی در انجام عملیات حفاری و رعایت اصول فنی با جدیت کامل و قاطع عمل نمایند .

وی اظهار داشت البته ناظرین شهرداری نظارتی عالیه بر نحوه انجام حفاری اعمال می دارند ولیکن وظیفه نظارت مقیم بر عهده دستگاههای خدمات رسان می باشد .

وی در پایان با تاکید مجدد بر اینکه مطمئنا هدف اصلی کلیه دستگاه های خدمات رسان افزایش امکانات و رفاه عمومی در شهر می باشد تصریح کرد مسلماً انجام تمامی پروژهای عمرانی و زیرساختی مشکلاتی را ( علی الخصوص مشکلات ترافیکی ) برای شهروندان بوجود خواهد آورد که امیدواریم با صبر و تحمل همشهریان گرامی , زمینه ارتقای سطح کیفی و کمی خدمات بیش از پیش در شهر فراهم شود .